Kazalo po Svet elektronike forumu Svet elektronike
Revija za prave elektronike
 
AlbumAlbum   Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

KODNA KLJUČAVNICA, Prosim pomoč !!

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Samogradnje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
BELY
Novinec


Pridružen/-a: Sre Jul 2005 10:34
Prispevkov: 5

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 07, 2005 3:26 pm    Naslov sporočila: KODNA KLJUČAVNICA, Prosim pomoč !! Odgovori s citatom

LP. Very Happy
Pred že nekaj časa sem v reviji svet el.videl zanimiv projekt(Kodna ključavnica)...-št.revije 115.In začelo se je,kupil matrjal izdelal pločšico..itd...zaustavilo se je pa pri PIC-u .Pred kakim letom sem izdelal pic programator..katerega sem spet hotel uporabiti vendar sem kajhitro spoznal da ne podpira nove serije mikrokontrolerjev-PIC12f675...nič malo sem pobrskal po netu in na strani ... http://www.elektronika.ba/el.sheme/?akc=daj_shemu&idshema=291
našel še ustrezen PIC prog,PROBLEM SE JE ZAČEL Sad ..nikakor mi ne gre sprogramirat PIC-a Question Question MISLIM da je kriv IC prog vedno mi javi -verify failed at address 0000h! kodo so mi poslali iz sveta elektronike tako mislim da more štimat..PIC prog je izdelan po fotopostopku..more štimat..kabl kupljen more štimat... V ČEM PROBLEM????
-Se je mogoče kdo mogoče srečal z podobnim problemom in ga odpravil Question
-ima mogoče kdo izdelano to KODNO KLJUČAVNICO Question
-ima kdo izkušnje s tem programatorjem Question
-ima kdo izkušnje z ic prog 1.05A Question


ZA VSE ODGOVORE SE ISKRENO ZAHVALJUJEM


Nazadnje urejal/a BELY Pet Jul 08, 2005 11:10 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Medo
Mojster


Pridružen/-a: Ned Jan 2004 14:59
Prispevkov: 22
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 07, 2005 7:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdrav!

A si upošteval navodila za JP1?
Ta napaka, nima veze s programom. To pomeni, da se tvoj pic ni začel programirat.
Ponavadi se to zgodi, če ni prave napetosti, kar pa v tvojem programatorju določiš z JP1.
Napiši, če je slučajno to!?



lp Andrej
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jure
Urednik


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51
Prispevkov: 2058
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 08, 2005 6:26 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bely,

glede na to, da si nov na tem forumu te prosim, da svoje prispevke pregledaš, preden jih pošlješ na forum.

V tvojem vprašanju mrgoli tipkarskih in drugih "internetnih" izrazov, ki jih na tem forumu ne odobravamo. Vsak prispevek lahko tudi urediš in popraviš kasneje, ko si ga prebral in ugotovil, da bi ga bilo dobro popraviti.

Glede tvojega vprašanja pa odgovor: kontaktiraj avtorja. Zato je v članku omenjen njegov e-mail naslov. Prepričan sem, da ti bo pomagal.

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
BELY
Novinec


Pridružen/-a: Sre Jul 2005 10:34
Prispevkov: 5

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 08, 2005 11:27 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

>>jure<< res da sem novi na tem forumu,ampak res ne razumem kaj sem napisal takega kar nebi smel??

medo -- ni JP1,saj tak ne sme bit prisoten
vrjetno so kake nastavitve v (ICPROG 1.05A)čeprav sem vse 100X nastavljal, ... pa vseeno HVALA!!!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Medo
Mojster


Pridružen/-a: Ned Jan 2004 14:59
Prispevkov: 22
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 08, 2005 7:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdrav!


Jaz bi poskusil novejšo verzijo IC_prog mogoče 1.05D.
Ali pa uporabiš WinPic.
Če pa rabiš nujno, se lahko tudi preko zasebnih sporočil zmeniva, da ti jaz
zapišem program v uKontroler.


lp Andrej
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
BELY
Novinec


Pridružen/-a: Sre Jul 2005 10:34
Prispevkov: 5

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 10, 2005 12:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

L.P.

HVALA ti medo a sem se zmeno ga grem ta teden na fax,da si to sprogramiram,če pa nebo šlo al prišlo kaj vmes,te kontaktiram..pa še enkrat HVALA za ponujeno pomoč..
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Jure
Urednik


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51
Prispevkov: 2058
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 11, 2005 9:45 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

BELY je napisal/a:
>>jure<< res da sem novi na tem forumu,ampak res ne razumem kaj sem napisal takega kar nebi smel??

medo -- ni JP1,saj tak ne sme bit prisoten
vrjetno so kake nastavitve v (ICPROG 1.05A)čeprav sem vse 100X nastavljal, ... pa vseeno HVALA!!!!


Hoj,

samo za pokušino si poglej, kaj sem našel v tvojem prispevku:

"štimat..kabl kupljen more štimat... "

Gre za to, kako napišeš, ne to, kaj napišeš.

Poglej si:

http://www.svet-el.si/phpBB2/viewtopic.php?t=51&highlight=ali+smo+za+sloven%9A%E8ino

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Samogradnje Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group