Kazalo po Svet elektronike forumu Svet elektronike
Revija za prave elektronike
 
AlbumAlbum   Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

ATMega1284 Config Clock
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Digitalna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
protoncek
Profesionalec


Pridružen/-a: Sob Maj 2007 9:25
Prispevkov: 303
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 25, 2015 7:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jure je napisal/a:
... čeprav smo že dolgo nazaj glavnino poslovenili v AX-u.


Sem bil skoraj prepričan, da ste to pri vas delali, ja. Upam, da vam nisem "odžrl dela"... motilo me je, ker je bilo vedno več besed angleških vmes, pa sem "vskočil". Upam, da ni zamere...saj verjamem, da imate dovolj drugega dela...

Tale program res postaja vedno bolj in bolj profesionalen.

_________________
http://www.protoncek.com
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Vlado
Profesionalec


Pridružen/-a: Ned Jan 2004 16:11
Prispevkov: 555
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 25, 2015 8:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pavle,
glede na 50 postov na MCS-ovem forumu ki so namenjeni bug-om, bom raje še malo počakal.
Jezi me ko mi en program dela , potem naložim novo verzijo in imam kup "napak", ali se sploh ne prevede.
Enkrat je Jure že iskal pomoč pri Marku (tnx Jure), in je odgovor bil hiter, če bi to iskal jaz nisem prepričan da bi dobil odgovor takoj. Verjetno bi čakal novo verzijo (šlo je za napako v MCSBYTE.lib).
LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
protoncek
Profesionalec


Pridružen/-a: Sob Maj 2007 9:25
Prispevkov: 303
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 25, 2015 9:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz ob namestitvi nove verzije ponavadi odprem nekaj mojih obstoječih bas datotek in jih prevedem - če gre OK, je to to. Z zadnjo verzijo jaz še nisem naletel na težave. Res pa je da po moje nisem tako aktiven kot ti...

Je pa tudi res da greš vedno lahko nazaj na staro verzijo, saj namestitveni program vedno shrani stare datoteke, tako da jih po potrebi lahko obnoviš.

_________________
http://www.protoncek.com
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Jure
Urednik


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51
Prispevkov: 2058
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 26, 2015 10:00 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

protoncek je napisal/a:
Jure je napisal/a:
... čeprav smo že dolgo nazaj glavnino poslovenili v AX-u.


Sem bil skoraj prepričan, da ste to pri vas delali, ja. Upam, da vam nisem "odžrl dela"... motilo me je, ker je bilo vedno več besed angleških vmes, pa sem "vskočil". Upam, da ni zamere...saj verjamem, da imate dovolj drugega dela...

Tale program res postaja vedno bolj in bolj profesionalen.


Pavle, nič nisem zameril, pač pa sem v imenu Bascom uproabnikov hvaležen, da si prispeval svoj čas pri prevodu.

Množica uporabnikov uporablja Bascom-AVR za resne projekte že kar nekaj časa, ker se večino problemov z Bascomom da rešiti. Za tistih nekaj % pa vzameš ASM in je.

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
slawko
Začetnik


Pridružen/-a: Čet Jan 2009 10:48
Prispevkov: 16

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 26, 2015 9:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP!

Vlado in ostali hvala za nasvete, pri moji starinski verziji Bascoma ne prežveči nobenega procesorja (m1284, m1284p), bo treba novejšo verzijo.
Jure, bi pa prosil če boste dobili kakšno informacijo od Mark-a.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jure
Urednik


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51
Prispevkov: 2058
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 01, 2015 5:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lep pozdrav vsem,

Mark pravi, da bi v najnovejši verziji moralo delati. Očitno ne troši preveč časa za Demo verzijo, kar je nekako za razumet, ker od Demo uporabnikov ne zasluži nič.

Pač pa je v novi verziji tudi podpora za EVE FT800 grafični LCD, ki je občutljiv na dotik.

Vsi, ki imate licenčno verzijo si v Help datoteki lahko preberete več o možnih ukazih za FT800.

Pomlad bo še zelo zanimiva!

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Digitalna elektronika Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group