Kazalo po Svet elektronike forumu Svet elektronike
Revija za prave elektronike
 
AlbumAlbum   Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

PROGGY 2 in AVR Studio 6

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Digitalna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Darki
Novinec


Pridružen/-a: Pet Avg 2012 8:44
Prispevkov: 5

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 23, 2013 2:14 pm    Naslov sporočila: PROGGY 2 in AVR Studio 6 Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Zanima me ali je proggy 2 združljiv z AVR Studio 6 programskim okoljem. Moj progggy2 je kupljen pred 15.9.2012!!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jure
Urednik


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51
Prispevkov: 2058
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 24, 2013 10:26 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Darki,

potrebno ga bo ponovo preprogramirati. Predlagam, da prideš na sejem IFAM v Celje in ga bomo na licu mesta preprogramirali.

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
integrerc
Mojster


Pridružen/-a: Pet Sep 2006 12:19
Prispevkov: 44
Kraj: novo mesto

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 27, 2016 5:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jure,
tudi jaz imam Proggy-ja in mi ne deluje na Avrstudio6.
Je možno preprogramirati tudi mojega?
Lp!

_________________
pozdrav
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ikar
Novinec


Pridružen/-a: Sre Jan 2009 20:04
Prispevkov: 3

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 28, 2016 6:47 pm    Naslov sporočila: programator proggy Odgovori s citatom

Tudi mene zanima,če se lahko proggy 1 preprogramira,da bi deloval v avr studio 6.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jure
Urednik


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51
Prispevkov: 2058
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 29, 2016 8:50 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lep pozdrav!

Naj odgovorim obema: seveda, Proggy je možno preprogramirati, da bo zanesljivo deloval v AVR Studio6 in 7.

Proggy pošljite v uredništvo, da to uredimo.

Lep pozdrav!
Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
integrerc
Mojster


Pridružen/-a: Pet Sep 2006 12:19
Prispevkov: 44
Kraj: novo mesto

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 29, 2016 12:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za odgovor.
Verjetno se da tudi MegaPin ploščo preprogramirati, ker mi tudi ne deluje v Atmel Studiu 6?
Je možno, da se oglasim v uredništvu in pripeljem oboje?
Lp!

_________________
pozdrav
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jure
Urednik


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51
Prispevkov: 2058
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 29, 2016 10:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

integrerc je napisal/a:
Hvala za odgovor.
Verjetno se da tudi MegaPin ploščo preprogramirati, ker mi tudi ne deluje v Atmel Studiu 6?
Je možno, da se oglasim v uredništvu in pripeljem oboje?
Lp!


Pravilno sklepaš! Prinesi oboje.

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Digitalna elektronika Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group