Kazalo po Svet elektronike forumu Svet elektronike
Revija za prave elektronike
 
AlbumAlbum   Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Odstranjevanje "zank" v alium designer-ju

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Za začetnike
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mtome
Profesionalec


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 14:29
Prispevkov: 168
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 3:43 pm    Naslov sporočila: Odstranjevanje "zank" v alium designer-ju Odgovori s citatom

Lep pozdrav. Nekaj časa se ža ukvarjam z Altium designerjem S09 zdaj sem pa naletel na en čudn problem. Autorouter mi je med routanjem narisal neka čudne zanke na povezavah. Da si bosta lažje predstavljali pripenjam sliko:
A kdo ve zakaj se je to zgodilo in kako bi to odpravil?

_________________
l.p. Matjaz
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
borisz
Profesionalec


Pridružen/-a: Sre Nov 2004 3:24
Prispevkov: 82

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 5:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz ponavadi ko mi kaj ne gre, vprašam Roberta Brekala iz CadCama (zastopnik za Altium) in mi zelo hitro odgovori.

lp

Boris

_________________
It is never too late for a happy childhood.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Jure
Urednik


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51
Prispevkov: 2058
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 7:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Oj,

kot je napisal Boris, g. Brekalo odgovarja hitro. Sicer pa moraš vedeti, da je autorouter program in ne more biti enakovreden človeku. Jaz ponavadi poženem autorouter in potem 1 dan (pri zahtevni platici) ročno popravljam vezice. Še vedno je tako hitreje, kot da bi platice routal ročno...

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
borisz
Profesionalec


Pridružen/-a: Sre Nov 2004 3:24
Prispevkov: 82

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 7:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz autorouterja ne uporabljam, pač pa izdatno uporabljam pripomočke za hitrejše ročno routanje.
Da bo autorouter kolikor toliko dobro deloval, ga moraš prej nastaviti.

lp

Boris

_________________
It is never too late for a happy childhood.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mtome
Profesionalec


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 14:29
Prispevkov: 168
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 7:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za odgovore! Ali ima kdo od vaju mogoče e-mail od gospoda Brekala?
_________________
l.p. Matjaz
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
borisz
Profesionalec


Pridružen/-a: Sre Nov 2004 3:24
Prispevkov: 82

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 7:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moral bi ga dobiti, ko si Altium kupil. Če ga nisi kupil (imaš piratskega), po mojem ne bo pomoči.

lp

Boris

_________________
It is never too late for a happy childhood.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Za začetnike Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group