Kazalo po Svet elektronike forumu Svet elektronike
Revija za prave elektronike
 
AlbumAlbum   Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Brutus 100 M napajanje ?

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Za začetnike
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
(Ales)
Novinec


Pridružen/-a: Pon Jun 2006 22:34
Prispevkov: 3
Kraj: Tržič

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 27, 2006 7:59 am    Naslov sporočila: Brutus 100 M napajanje ? Odgovori s citatom

Lep pozdrav,
jaz sem pa dobil idejo, da bi si naredil aktivni subwoofer za doma in notri vgradil ojačevalnik brutus 100 mono. Sedaj me zanima, če je v kit kompletu vse kar potrebujem ali je treba kaj dokupiti in če obstaja tudi kakšen kit komplet za napajanje, ker toliko pa ne znam, da bi naredil si sam načrt.
Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem.
Aleš
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jure
Urednik


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51
Prispevkov: 2068
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 27, 2006 10:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aleš,

v KIT kompletu je ojačevalnik (tiskano vezje in elementi, ki pridejo na TIV). Napajalnik, ohišje in hlajenje moraš narediti/nabaviti sam. Mislim, da tako piše tudi v navodilu, če klikneš na slikico Brutus KIT kompleta v Virtualni trgovini.

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
(Ales)
Novinec


Pridružen/-a: Pon Jun 2006 22:34
Prispevkov: 3
Kraj: Tržič

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 28, 2006 9:34 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja saj piše, so prav navodila kako je treba sestaviti, pa ploščo za to sem tudi našel. Mislil pa sem da obstaja tudi kakšen komplet, kjer je vse notri.
Hvala za odgovor.
LP Aleš
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jure
Urednik


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51
Prispevkov: 2068
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 28, 2006 9:53 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aleš,

posebnega KIT kompleta za napajalnik ni - razen tiskanega vezja za napajalnik.

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
(Ales)
Novinec


Pridružen/-a: Pon Jun 2006 22:34
Prispevkov: 3
Kraj: Tržič

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 28, 2006 12:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ok hvala Jure, potem bom še mal počakal, da mal iskušenj v šoli dobim.
LP Aleš
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Za začetnike Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group