Kazalo po Svet elektronike forumu Svet elektronike
Revija za prave elektronike
 
AlbumAlbum   Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

bascom8051 in windovs10

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Digitalna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ata
Profesionalec


Pridružen/-a: Pon Apr 2004 9:26
Prispevkov: 106

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 28, 2020 12:07 pm    Naslov sporočila: bascom8051 in windovs10 Odgovori s citatom

ali deluje bascom8051 demo v windovs 10-meni ne deluje
lep pozdrav in lepe praznike vsem-po tezavah z zdravjem .......sem še ziv
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jure
Urednik


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51
Prispevkov: 2091
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 30, 2020 10:01 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljen Ata,

tega ti žal ne morem potrditi, ne zanikati. Bascom8051 že dolgo dolgo nisem uporabljal, saj večinoma uporabljam BascomAVR.

Sem pa na MCS strani videl, da deluje na WIN7 in 8, torej bi moral delovati tudi na WIN10.

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Vlado
Profesionalec


Pridružen/-a: Ned Jan 2004 16:11
Prispevkov: 556
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 03, 2021 11:39 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz imam ištalirana oba na W10 in lahko ptrdim da Bascom8051 dela tudi pod w10.
Kako je z demo verzijo ne morem potrditi, ni pa razloga da nebi delala, saj je zadnja verzija, in od tedaj ni bilo nadgradnje.
Mogoče je že prej bil inštaliran in so kakšne težav z registri, poskusi počistiti registre in na novo inštalirati.

LP
Vlado
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
smatjaz
Mojster


Pridružen/-a: Čet Apr 2004 20:49
Prispevkov: 25
Kraj: Dolenjska

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 07, 2021 11:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo.
Tudi meni BASCOM 8051 deluje na Win 10. Ko sem inštaliral je bilo potrebno nekaj "telovadbe", ampak deluje v redu. Preveriti *.DLL datoteke.

LPM
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ata
Profesionalec


Pridružen/-a: Pon Apr 2004 9:26
Prispevkov: 106

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 11, 2021 10:53 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vlado je napisal/a:
Jaz imam ištalirana oba na W10 in lahko ptrdim da Bascom8051 dela tudi pod w10.
Kako je z demo verzijo ne morem potrditi, ni pa razloga da nebi delala, saj je zadnja verzija, in od tedaj ni bilo nadgradnje.
Mogoče je že prej bil inštaliran in so kakšne težav z registri, poskusi počistiti registre in na novo inštalirati.

LP
Vlado

v sistemu sem imel močan virus-na novo sem nalozil windovs10 in stvar deluje
hvala vsem
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Digitalna elektronika Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group