Kazalo po Svet elektronike forumu Svet elektronike
Revija za prave elektronike
 
AlbumAlbum   Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Tablica in Bascom AVR

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
marko11
Profesionalec


Pridružen/-a: Ned Jan 2004 18:00
Prispevkov: 112
Kraj: Ponikve

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2015 6:06 pm    Naslov sporočila: Tablica in Bascom AVR Odgovori s citatom

Pozdravljeni

Zanima me kako je s programiranjem z Bascom AVR in Progy programatorjem na tablici. Ali je to sploh mogoče?

Gledam tablico , ki ima Win8 in USB vhod:
http://www.comshop.si/shop/RaCunalniStvo/TabliCni_raCunalniki/TabliCni_raCunalnik_Acer_Iconia_Tab_W1-810_32GB-122584

Pa naj nekdo kaj več napiše.
Lep pozdrav, Marko
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Jure
Urednik


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51
Prispevkov: 2053
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2015 8:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Marko,

če ima tablica Windows program potem mislim, da ne bo problemov.

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
marko11
Profesionalec


Pridružen/-a: Ned Jan 2004 18:00
Prispevkov: 112
Kraj: Ponikve

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 20, 2015 5:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jure je napisal/a:
Marko,

če ima tablica Windows program potem mislim, da ne bo problemov.

Lp
Jure


Torej, mislite ali veste? in ali je kdo že probal?

lp,
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Jure
Urednik


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51
Prispevkov: 2053
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 21, 2015 9:23 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

marko11 je napisal/a:
Jure je napisal/a:
Marko,

če ima tablica Windows program potem mislim, da ne bo problemov.

Lp
Jure


Torej, mislite ali veste? in ali je kdo že probal?

lp,


Marko,

danes je vse možno... Rolling Eyes Od tega, da nek program na Win7/8 dela do tega, da ne.

Nisem preizkusil, zato pravim, da mislim, da ne bo problemov, zagotoviti tega pa ne morem. Bi pa rekel, da je 99% možnosti, da bo Bascom-AVR delal OK.

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group