Kazalo po Svet elektronike forumu Svet elektronike
Revija za prave elektronike
 
AlbumAlbum   Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nova verzija Bascom-AVR

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Digitalna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Jure
Urednik


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51
Prispevkov: 2058
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 03, 2014 10:28 am    Naslov sporočila: Nova verzija Bascom-AVR Odgovori s citatom

Lep pozdrav vsem,

Mark Alberts je nadgradil Bascom-AVR na verzijo 2077.

Vsi tisti, ki imate kupljeno licenco, ga lahko naložite na MCS spletni strani, brezplačni Demo program, s katerim lahko napišete do 4k programa pa se nahaja na tej povezavi.

Takole malo za sline pocedit si poglejte fotografijo novega izgleda Bascom-AVR okolja.

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
edo
Začetnik


Pridružen/-a: Tor Jan 2004 1:15
Prispevkov: 13
Kraj: Komen

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 04, 2014 11:53 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Demo ni nova verzija ampak 2.0.7.5
_________________
LP Edo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jure
Urednik


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51
Prispevkov: 2058
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 04, 2014 1:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Edo,

ja, Demo še očitno ni ažuriral...

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
protoncek
Profesionalec


Pridružen/-a: Sob Maj 2007 9:25
Prispevkov: 303
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 04, 2014 1:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No, da si ne bo še kdo razbijal glave, naj omenim da te vertikalne črte delujejo samo, če je Code Explorer vključen in viden! Sicer to piše v HELP-u, ampak kdo pa to bere... Embarassed
Poleg tega se zna zgoditi da so črte včasih malce narobe postavljene - v tem primeru klik na EDIT - PROPER INDENT in se pravilno izrišejo. Ta ukaz tudi celoten program postavi tako, da je človeku podoben (če tega že ne delamo sami).
Pri večjih programih je potrebno počakat nekaj sekund, da se izrišejo.
Moram prinazti da so ravno te črte nekaj, kar sem že od začetka izredno pogrešal...program postane kar bogato preglednejši.

Uporabno je tudi to, da držiš shift ter greš z miško na spremenljivko, pa ti pokaže kakšnega tipa je...

_________________
http://www.protoncek.com
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mucek.g
Novinec


Pridružen/-a: Tor Feb 2014 21:25
Prispevkov: 6

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 05, 2014 7:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sad Meni ne deluje ... Zna biti, da je problem, ker sem imel prej beta verzijo in se ni pravilno posodobilo (oz. vse, kar bi se moralo).
Čakam na .8 Smile

LP, g
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
protoncek
Profesionalec


Pridružen/-a: Sob Maj 2007 9:25
Prispevkov: 303
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 06, 2014 9:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem imel tudi jaz prej beta, pa mi vse dela. Poskusi čisto odstranit bascom, izbriši kar ostane v program files ter tisti dve datoteki z nastavitvami (kje sta najdeš v help/about) ter ponovno namesti bascom.
_________________
http://www.protoncek.com
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mucek.g
Novinec


Pridružen/-a: Tor Feb 2014 21:25
Prispevkov: 6

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 09, 2014 5:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ah ne, bučman jaz - treba checkbox obkljukat ... Wink

Lp, g
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
vilko
Profesionalec


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 11:54
Prispevkov: 805
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 25, 2014 6:29 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vi, ki ste probali, kaj je v novi verziji novega?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
protoncek
Profesionalec


Pridružen/-a: Sob Maj 2007 9:25
Prispevkov: 303
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 25, 2014 7:40 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No, z moje strani poleg teh "indent lines" nisem zaznal drugega. Mi pa že te črte veliko pomenijo, saj je program veliko preglednejši.
_________________
http://www.protoncek.com
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Digitalna elektronika Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group