Kazalo po Svet elektronike forumu Svet elektronike
Revija za prave elektronike
 
AlbumAlbum   Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Problem download

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Urednikov kotiček
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Srečko
Profesionalec


Pridružen/-a: Sob Jan 2005 18:38
Prispevkov: 80

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 29, 2007 3:23 pm    Naslov sporočila: Problem download Odgovori s citatom

Pozdravljeni.
Spet težim, danes sem si izdelal ploščico za kontrolo luči z dalj.upravljalnikom na osnovi RC5 kode avtorja Irfana Delaloviča v 139 št. SE . Nastal pa je problem ker tega programa "svjetlo_RC5.bas " ne najdem sem poskusil z raznimi kombinacijami besed pa ne uspe.Poskusil sem tudi na Hrvaški strani pa ga tudi tam ni.
Potem sem poskusil tudi sneti ali vsaj pogledati programe za druge projekte objavljene v zadnje pol leta pa tudi za te ne najdem linkov. Ne vem ali je z mojim iskanjem kaj narobe ali pa le že dolgo čas niste naložili teh rogramov za katere v reviji na koncu članka piše, da se da sneti z strežnika SE.
LP Srečko

_________________
Samouk
Tukaj sem doma
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jure
Urednik


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51
Prispevkov: 2061
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 29, 2007 5:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Srečko,

datoteko bom poslal na mail.

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Srečko
Profesionalec


Pridružen/-a: Sob Jan 2005 18:38
Prispevkov: 80

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 30, 2007 12:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Že težko pričakujem. Sem poslal tudi avtorju mail in bomo videli ali bo odgovoril. Imel bi pa še eno vprašanje zakaj se ne morem prijaviti na Firefox iskalniku. Sem ga pred par dnevi začel uporabljati pa je bilo do včeraj vse v redu in sedaj ko sem postavil to vprašanje se mi pa iz njega ne da več prijaviti čeprav sem imel vklopljeno avtomatsko prijavo mi sedaj ne dela več se ne morem prijaviti. Sedaj to pišem iz inter. eksplorerja upam, da mi sedaj še tam ne bo zaprlo dostopa.
Moj email je srecko.makuc@volja .net.
LP Srečko

_________________
Samouk
Tukaj sem doma
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jure
Urednik


Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51
Prispevkov: 2061
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 30, 2007 3:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Srečko,

datoteko sem poslal, glede prijave pa bo verjetno treba nadgradi ali ponovno nainštalirati Firefox - meni dela vse OK, tvoj profil na forumu pa je tudi OK.

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Srečko
Profesionalec


Pridružen/-a: Sob Jan 2005 18:38
Prispevkov: 80

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 30, 2007 8:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jure hvala za program.
Sem se včeraj zvečer poskusil parkrat prijaviti pa tudi danes in še pred kakšno uro ko sem že videl tvoj odgovor in sicer kot gost pa ni šlo insem šel na elektronik.si pregledat forum in sem tudi tam postavil vprašanje kaj naj naredim pa sem se vrnil nazaj sem in še enkrat poskusil in je prijelo.
Ne vem kaj se dogaja in upam,da bo sedaj v redu in, da ko bom spet prišel, da bom še prijavljen.
LP Srečko

_________________
Samouk
Tukaj sem doma
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Srečko
Profesionalec


Pridružen/-a: Sob Jan 2005 18:38
Prispevkov: 80

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 15, 2012 5:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pet let kasneje. Berem članek v zadnji 196 reviji elektronika za začetnike-Programiranje mikrokontrolerje VI (30) in tam piše na koncu, da se da ta program sneti iz downlad strani, in sem šel pogledat tja in res je
pod rubriko programi čisto spodaj (EZZ programi) in ko kliknem tam se odpre še ena stran kjer je (EZZ_30_sound) in ko kliknem tam se mi opre okno 404 Not found

"Not Found

The requested URL /download/Sound.zip was not found on this server.
Apache/2.2.9 (Debian) mod_jk/1.2.26 PHP/5.2.6-1+lenny16 with Suhosin-Patch mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8g mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.0 Server at www.svet-el.si Port 80"

Kaj bi to lahko bilo saj ko kliknem za kak drugi program, ki so tam se mi pa normalno odpre okno in bi lahko prenesel tisti program na svoj računalnik, edino pri tem se "zaplete". Very Happy


LP Srečko

_________________
Samouk
Tukaj sem doma
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Bojan_SE
Mojster


Pridružen/-a: Pon Feb 2008 13:01
Prispevkov: 23
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 16, 2012 9:10 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Srečko, hvala za opozorilo, povezava sedaj deluje!
Program si lahko vsakdo brezplačno prenese s klikom na spletni strani:
http://www.svet-el.si/za-download/programi/143-ezzp

Lep pozdrav, Bojan
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Srečko
Profesionalec


Pridružen/-a: Sob Jan 2005 18:38
Prispevkov: 80

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 16, 2012 7:21 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala sedaj deluje tudi meni.

Lp Srečko

_________________
Samouk
Tukaj sem doma
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Srečko
Profesionalec


Pridružen/-a: Sob Jan 2005 18:38
Prispevkov: 80

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 18, 2012 7:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@Bojan_SE Vprašal bi še kaj moram nastavit, da se bodo pokazale številke za oštevilčit vrste ker v skrenih v reviji, ki jih pripenjate so vrste oštevilčene
jaz pa tega ne znam nastavit ali pa te opcije moja verzija bascoma nima.

LP Srečko

_________________
Samouk
Tukaj sem doma
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
RudiP
Profesionalec


Pridružen/-a: Sre Jul 2008 8:39
Prispevkov: 128
Kraj: KOPER

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 18, 2012 8:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

izbereš Options -> Enviroment ->editor -> ter v zadnji vrstici z okenci ->
Line numbers.

_________________
Lep pozdrav !
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Srečko
Profesionalec


Pridružen/-a: Sob Jan 2005 18:38
Prispevkov: 80

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 19, 2012 6:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@RudiP Hvala, dela.

LP Srećko

_________________
Samouk
Tukaj sem doma
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Svet elektronike forumu -> Urednikov kotiček Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group