|
Svet elektronike Revija za prave elektronike
|
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
GlowMonkey Novinec
Pridružen/-a: Sre Jun 2011 19:43 Prispevkov: 9
|
Objavljeno: Pet Jul 15, 2011 7:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
no kupil sem ta kabel kot si predlagal a imam še nekaj težav glede vezave ampak trenutno ne potrubujem pomoči pri tem ampak bi mi prav prišel en nasvet. iz nekega starega radia sem vzel 2 zvočnika ter ju zvezal skupaj (oba sta 8 ohmska zato sem ju zaporedno) ampak ko ju vežem na mp3 kabel (spet iz nekih manjših zvočnikov za računalnik pridobljen kabel) in to priklopim na mobilca ven dobim jakost zvoka za slušalke.. ali potrebujem dodaten ojačevalec ali kable skupaj scinkati? ali pa nekaj čisto tretjega.. :S se že vnaprej zahvaljujem za odgovor  _________________ Se svetim. Sem opica. Sem SvetlečaOpica! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Profesionalec
Pridružen/-a: Sob Maj 2007 9:25 Prispevkov: 303 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sre Jul 20, 2011 5:53 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja, rabiš ojačevalec. Že kakšen tak, ki je v računalniških zvočnikih bo dober. _________________ http://www.protoncek.com |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ziga555 Mojster
Pridružen/-a: Ned Jan 2011 0:04 Prispevkov: 21 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Čet Sep 08, 2011 8:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bom kar semle vtaknil svoje vprašanje. Zanima me kako je z TDA 7924 vezan v bridge in tokovno zaščito na 4 ohmskih zvočnikih, je res da je problem da se vklaplja tokovna zaščita? _________________ Nič nisi, če si to kar si, samo zaradi drugih |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jure Urednik
Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51 Prispevkov: 2127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Sep 09, 2011 7:42 am Naslov sporočila: |
|
|
ziga555 je napisal/a: | Bom kar semle vtaknil svoje vprašanje. Zanima me kako je z TDA 7924 vezan v bridge in tokovno zaščito na 4 ohmskih zvočnikih, je res da je problem da se vklaplja tokovna zaščita? |
Žiga,
vklaplja se termična zaščita, ker se TDA7294 preveč greje pri 4 Ohmskih zvočnikih. Se pravi, če boš čipe dovolj dobro hladil (ali manj obremenjeval), bo vse lepo delalo, tako kot pri nas v uredništvu.
Lp
Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|