|
Svet elektronike Revija za prave elektronike
|
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Jure Urednik
Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51 Prispevkov: 2123 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Nov 19, 2019 2:22 pm Naslov sporočila: Nagradna igra podjetja Microchip |
|
|
Dragi bralci revije Svet elektronike!
Podjetje Microchip za bralce revije Svet elektronike organizira nagradno igro, v kateri lahko osvojite Microchip razvojno ploščo 1 Msps SAR ADC razvojni Kit.
Opis razvojne ploščesi lahko ogledate na tej povezavi, kjer tudi najdete spletno povezavo do nagradne igre.
Obilo sreče pri žrebanju želim!
Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Profesionalec
Pridružen/-a: Pet Sep 2006 5:36 Prispevkov: 91 Kraj: Črnomelj
|
Objavljeno: Tor Maj 19, 2020 12:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tako, tokrat sem imel srečo pri žrebu in zadeva je že nekaj časa pri meni.
Sicer sem pričakoval, da bo v času razsajanja COVIDa kaj več časa in da bom lahko dolgčas preganjal s tole nagrado ter tako napisal še kak vtis, pa sem se malce uštel: na srečo v nesreči je delo potekalo nemoteno ves čas in ni bilo opcije "na čakanju", redni "višek" časa pa je šel za nadomeščanje učiteljic v OŠ.
Hvala Microchip in hvala Svet elektronike! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jure Urednik
Pridružen/-a: Pon Jan 2004 12:51 Prispevkov: 2123 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Maj 20, 2020 1:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hoj,
me veseli, da si dobil nagrado.
Bomo še kdaj ponovili - Microchip ima za razliko od drugih podjetij posluh za takšna žrebanja.
Lp
Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|